O nama

Tvrtka Mons Multifidus d.o.o. osnovana je u lipnju 2016. godine od strane mladih i iskusnih inženjera, koji su iskustvo i znanje prethodno stekli radom u nizu drugih relevantnih domaćih i međunarodnih tvrtki, te je iza njih niz uspješnih projekata u području montaže industrijskih postrojenja i opreme. Stoga kao osnovnu vrijednost tvrtke želimo istaknuti upravo taj spoj mladosti i iskustva, te poduzetničke želje za razvojem kako tvrtke, tako i usavršavanjem i razvojem svakoga radnika ponaosob. Nakon projekata na domaćem tržištu, tvrtka već početkom 2018. godine izlazi na tržište SR Njemačke, te ugovara radove na remontu papirnice u Osnabrück-u. U kratkom periodu uspješno izvršava zadatke u nekoliko sličnih postrojenja te stiče reference za preuzimanje i provođenje znatno ozbiljnijih projekata.

Kao projekt koji bi željeli istaknuti jeste, posao montaže novog postrojenja za proizvodnju iverice, u Bjelovaru, Republika Hrvatska, za investitora Kronospan d.o.o. Hrvatska. Kvalitetom izvedbe, poštujući pri tom sve zahtjeve investitora i vodeći se načelima dobrog gospodarstvenika tvrtka se vrlo brzo na tržištu pozicionira kao inovativan, flexibilan, pouzdan i poželjan poslovni partner, te je u kratkom vremenskom periodu uslijedio niz uspješno odrađenih projekata.

Tvrtka na Njemačkom tržištu djeluje putem podružnice, sa sjedištem u Munchenu, a dio je MONS GRUPE u kojoj se nalaze još tvrtka Mons Multifidus Power d.o.o., Utinjska ulica 37,  Zagreb i Mons Multifidus Energy GmbH, Otto-Hahn-Str. 28-30, D-85521 Riemerling, Gde. Hohenbrunn, Njemačka, INDETES d.o.o., Bulevar oslobođenja 30a, RS-21000 Novi Sad, Srbija, Industrial Services München GmbH, Otto-Hahn-Str. 28-30, D-85521 Riemerling, i Mons Multifidus d.o.o. USA Branch office USA, 7280 N.W. 87th Terrace Suite C‐210, Kansas City, MO 64153, USA.

Kao bitno mjerilo uspješnosti može najbolje poslužiti činjenica kako isti klijenti kojima smo uspješno završili postojeće projekte, opet iznova traže naše usluge, pa su dugoročne suradnje i preporuke postojećih klijenata, naša osnovna prodajna strategija.

Vodeći se spomenutim načelima tvrtka se etablirala u montaži konstrukcije i opreme u:
• Drvnoj industriji i industriji proizvodnje papira
• Metalo prerađivačkoj industriji
• Prehrambenoj industriji
• Naftnoj i petrokemijskoj Industriji
• Industriji obnovljivih izvora energije

Danas Mons Multifidus d.o.o. aktivno djeluje na tržištu EU, SAD-a i Meksika, radeći na projektima kao što su elektrane (energetski projekti), petrokemijska, drvna industrija, razna industrijska postrojenja itd. 

Osim projektantskog i inženjerskog tima, tvrtka ima izravnu produktivnu radnu snagu koju čine nadzornici, poslovođe, monteri, cjevari i zavarivači. Naši radnici obučeni su za rad u najzahtjevnijim uvjetima i u skladu sa zahtijevanim standardima.
Tvrtka potiče zaposlenike na daljnje specijalizirano usavršavanje iz područja zavarivanja i kontrole kvalitete te pohađanje stručnih seminara i radionica kako bi se dodatno osposobili u različitim područjima poslovanja i upravljanja, informatike i stranih jezika.
Također nudimo niz internih obuka kako bismo našim zavarivačima, monterima i cjevarima pružili znanja i vještine potrebne za rad na vrlo složenim projektima.

Osim razvoja novih tržišta za ugradnju čeličnih konstrukcija, cjevovoda, postrojenja i opreme, tvrtka planira ulagati u proširenje ponude kako bi još bolje i učinkovitije odgovorila na zahtjeve postojećih i novih poslovnih partnera. Također planiramo obogatiti svoju ponudu zapošljavanjem dodatnih stručnjaka, te na taj način krajnjem korisniku ponuditi osim postojećih usluga i usluge savjetovanja, projektiranja i dizajna.

mmf structura